Holtág

Világbetegség (?)

    Mai gondolatom az influenza, de kicsit más szemszögből mint, ahogy mindenhonnan halljuk. Először is az jutott eszembe, hogy az emberek nagyon szeretnek rettegni.Igen ám, de csak úgy, hogy közben tudják, biztonságban vannak. Sötét van, vadul villódzik a TV-ben valami jó kis horror. Szőke nő. Kések,puskák,fejszék. Gyilkos,zombi,szellem,vérengző állat,vámpír vagy ezek tetszőleges kombinációja. Mi pedig ülünk a 21. századi lakásunkban a 21. századi heveder zárunkkal, és nyugodtan borzongunk, hiszen valójában biztonságban vagyunk.
   Hát féljünk mástól! Itt van nekünk a nem túl lírai nevű nemesis; H1N1. Nem akarom tudományos oldalról megközelíteni a dolgot, mert sajnos nem tudom tartanunk kell-e tőle vagy csak egy jól sikerült marketing hadjárat, esetleg más célt szolgál, de annyi biztos; központi téma.
   Zsidóznak, amerikaiznak, fasisztáznak, világhatalomról beszélnek. Nem értem. Miért fontos ez az embereknek ennyire? Sajnálom azokat az embereket, akiknek saját életük annyira unalmas, hogy nagy összeesküvés-elméleteken törik a fejüket, antiszemita "igazságokat" hisznek magukénak. Annyira fél az ember a betegségektől, hogy mindenáron magyarázatot akar találni rájuk. Régen Istennek tulajdonították a betegségeket, ennyivel letudták a dolgot, lehetett hozzá imádkozni, hogy lécci ne öljél meg minket. Most az embereket hibáztatják. Azért óvatosságból üzenem, ha mégis tényleg ember fejlesztette ki, hogy: Please don't kill us!.
   Amúgy sem kell már sokat várni, hiszen a globális felmelegedés pozitív hozadéka egy ideig az lesz elvileg, hogy eltűnnek az átmeneti évszakok, vagyis az influenza időszak...

Szép, C vitaminban gazdag napot mindenkinek...
 

Smeo 5 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://holtag.blog.hu/api/trackback/id/tr851522110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Csabai 2009.11.14. 00:20:20

Tiszteletem Mindenkinek!
Mielőtt bármiről is beszélünk, előbb beszéljünk a lényegről, miről is van szó? Minden magyarázatot, mint kutató leírtam már áprilisban, ajánlatos az alábbi linken
www.gmrgroup.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=155:sertesinfluenza-ah1n1&catid=20&Itemid=12
elolvasni. Ha nem megy a www.gmrgroup.eu főoldalán megtekinthető!
Mindenkinek további jó egészséget kivánok! Dr. Csabai Zsolt Ph.D.

daire · http://daire.freeblog.hu/ 2009.11.14. 18:24:04

ez nagyon jó lett... Egyébként az átmeneti időszakok tényleg eltűnőben vannak, viszont így a szélsőséges időjárás is egyre gyakoribb lesz, mind télen, mind nyáron. Mindenki döntese el, melyik leosztás neki a legjobb: tavasz, nyár, tél, ős, vagy nagyon nyár, aztán nagyon tél?

Smeo 2009.11.16. 09:11:03

Az ősz meg a tavasz az igazi foci idő:P Ha nem lesz foci idő, akkor az emberiség nagy fejű, csenevész testű, szürkés színű lényekké változik. Hmmmm érdekes, mintha láttam volna már ilyen lényeket filmekben.

Basementman 2009.11.18. 20:34:06

Én beoltatom magam. Ez elvileg pár héten belül megtörténik, nah akkor írok majd egy vidám elemzést a mellékhatásokról.

Az ilyen Anikósze- féle reklám spameket moderáld ki Smeo, szerintem nem illenek ide!

Smeo 2009.11.19. 12:42:46

Megtettem. Szánalmas. Pont ezt tanultuk egy hete marketingből, szaknyelven Anikósze média buzzing-ot használt.:P Lehet nem kellett volna kitörölni, hanem beküldeni a suliba negatív példának:P
süti beállítások módosítása