Holtág

Előszilveszter az A38-on

A koncert előtt pár órával, még nem voltam biztos benne, hogy megyek. Azt gondoltam, már biztos nincs jegy, de végül megpróbálkoztam a bejutással, és meglepően  könnyen ment. Csupán a 2000 forintot kellett kicsengetnem, ami a jegy ára volt. Előzenekarként többek között a Szabó Balázs Band volt jelen. Az ex-suhancos Szabó Balázs rengeteg hangszeren játszik, önmagában kitehetne egy zenekart. Nagyon érdekes, folkos-funkys rockzenét játszanak. Nekem nagyon tetszett!

Aztán következett az est főattrakciója, a Zuboly. Már hónapok óta vártam a koncertet, a lemezbemutatót és, hogy utána megvehessem a lemezt. Először az új album számait játszották. Mindegyik elképesztően jóra sikerült. Az új akusztikus felállás is jó választás volt. Az állandó tagok mellett, mégkülönlegesebbé teszi az egészet Polnauer Flóra és Szarvas Dávid. Flórának gyönyörű hangja van, de itt főleg a rap-tudását mutatta be (németül és angolul). Dávid pedig kongázik, szájdobol és szintén rappel.

Az új számok után Ágoston Béla kérte, hogy vegyék gyászosabbra a fényeket és jött a rossz hír: a lemez nem jelent meg (még), mert pár számhoz nem kapták meg az engedélyt (pl Sunán innen sunán túl). A lemez rövidített változatban jelenik majd meg, januárban valamikor. :(

A koncert második felében mindent megtettek, hogy kárpótoljanak az elmaradt lemez miatt. Óriásit impróztak. Elképesztően jó zenét játszottak. Ez a koncert is örök élmény marad, mint eddig az összes Zuboly koncert.

ha érdekel: http://www.myspace.com/thezuboly

daire szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://holtag.blog.hu/api/trackback/id/tr941647202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása