Holtág

Magyar Internet-kultúra

      Azért kezdem ezzel a bejegyzéssel a blog indulását, mert úgy érzem,hogy amiről most fogok írni az volt az egyik legfőbb mozgatórugója kezdeményezésemnek. A média feladata lenne a kultúra terjesztése is, nem csak a celebhadjáratok és a marketing fogások túlhajszolt pulzálása. Hihetetlennek tartom, hogy Magyarországon a három legnépszerűbb blog a napiszar, a puruttya és a kuruc.info . Ezzel nem ezt a három blogot szeretném minősíteni, hiszen a saját arculatukban kihozzák magukból a maximumot. Ezzel a többséget szeretném minősíteni.
     A hitelesnek mondott online média (elsősorban az index-re gondolok) tele van hozzá nem értő, kulturálatlan, önelégült íróval. Ha csak egy nyári cikkükre gondolok, ahol "vállalhatatlan zenekar" jelzővel titulálta egy bizonyára Groove Houseon, esetleg ha idősebb R-go Robin szocializálódott kritikus Magyarország jelenlegi egyik legismertebb és elismertebb együttesét, a Kispál és a Borzot és két újabb generációs, de már ismert zenekart; a Vadfruttikat és a Kaukázust.
    Talán nem azokat kellene bántani, akik valamit szeretnének elérni az életben és kivételesen még zenélni is tudnak (műfajtól teljesen függetlenül értem ezt!) Remélem sikerül majd kialakítani a blogomon egy olyan fórumot, ahol az igényes és konstruktív kritikusok elmondhatják a véleményüket, valamint a kortárs művészeink megmutathatják magukat. Ezzel teremtsünk valami újat Magyarországnak. Teremtsünk kultúrát a kultúrának!
 

Smeo szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://holtag.blog.hu/api/trackback/id/tr691412591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása