Holtág

Zuboly - Szellemvilág (MTv icon Edda)

Gondolom mindenki ismeri az MTv icon-t. Amikor a zenecsatorna összehív fiatal tehetségeket, hogy adják elő egy régi (lehetőleg éss jubileumát ünneplő) együttes dalait. Tankcsapda, LGT, Neoton Família, Demjén, Hungária, és idén az Edda is sorrakerült.

Nem vagyok Edda rajongó (sőt...), de ezt a számot mégis meghallgatásra ajánlom. Előadja a Zuboly, a magyar broken etno vagy folkjazz zenekar, ha mindenképpen be akarjuk sorolni valahová. De a meghallgatás után szerintem mindenki rájön, hogy a Zuboly sokkal izgalmasabb annál, hogy csak úgy megbélyegezzük őket bármivel is. (Mellesleg a kedvenceim, a drága Zubolykák...)

Enjoy!

daire 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://holtag.blog.hu/api/trackback/id/tr251459207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Basementman 2009.10.20. 21:53:20

Hali!

Könyörgöm mond el, hogy tudtad berakni a videót a szöveg alá. :D

Hajrá.

daire · http://daire.freeblog.hu/ 2009.10.20. 22:22:31

@Basementman: Megnyitod a jutyúbot, és jobb oldalt a videó leírása alatt van egy szövegdoboz, az van fölé írva, h: embed, arra rákattintasz, akkor előjönnek mindenféle beállítások, h mekkora legyen a film, meg milyen színű a keret stbstb. Aztán kimásolod a szövegdobozból a linket és forráskód nézetben beilleszted az bejegyzésedbe. (a bejegyzés írásánál balra fent egy gomb...) :D

Basementman 2009.10.20. 22:47:24

JE. Örök hálám. Odáig megvolt, hogy embed kódot kéne valahova kopipésztelni, de soha nem jöttem volna rá, hogy hova. Pusza.
süti beállítások módosítása